Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

DOĞUBEYAZIT

DOĞUBEYAZIT Haberleri

CENGİZ CELİK, HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR!

Ak Parti doğubayazıt Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

DOĞUBEYAZIT 4.03.2024 18:43:00 0
CENGİZ CELİK, HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR!

Ak Parti Doğubayazıt İlçe Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak için esnaf, ve birçok mahalleyi ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri sırasında halkın yaşadığı sorunları yakından not alan Çelik, 31 Mart seçimlerinde desteklerini istediği mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, belediyenin eksiklerini ve sorunlarını konuşuyor.

Bu ziyaretlerle birlikte Cengiz Çelik, Doğubayazıtlıların nabzını tutmaya devam ediyor. 

Halkın nabzını tutan, sorunları dinleyen ve çözüm üreten bir belediye anlayışını benimseyen Çelik, seçim sürecinde halkın yanında olduğunu her fırsatta vurguluyor.

Doğubayazıtlıların desteği ve teveccühüyle yola çıkan Çelik, adaylık sürecinde halkın taleplerini dikkate alarak projelerini şekillendiriyor. Halkın yaşam kalitesini artırmak, şehri daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Çelik’in seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde halkın beklenti ve taleplerini de dinleyen genç başkan adayı Cengiz Çelik, vatandaşların doğrudan katılımıyla şekillenen bir belediye yönetimi sözü veriyor. Doğubayazıt’ın geleceği için kararlı adımlar atan Çelik, halkın güvenini kazanarak ilerlemeyi sürdürüyor.

Halkın teveccühünü kazanmak için yoğun çaba sarf eden Cengiz Çelik, Doğubayazıt’ın her mahallesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına kararlılıkla çalışacağını belirtiyor.


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.