Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ELEŞKİRT

ELEŞKİRT Haberleri

BAŞKAN YAKUT,YARIN YARIM KALMAYACAK

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut,Yeniden bir seçimin eşiğindeyiz ve ben bir seçim yaptım. Bir kez daha Eleşkirt belediye başkanlığına adayım.

ELEŞKİRT 28.11.2023 20:49:00 0
BAŞKAN YAKUT,YARIN YARIM KALMAYACAK

Kıymetli Eleşkirtli hemşehrilerim ,Değerli Dostlarım; AK Partimizin Politikaları Doğrultusunda ’’Mevcut Görevde Bulunan Belediye Başkanlarının  Başvuru Yapmalarına Gerek Olmadan Doğal Aday Adayı Sayılacağı” Açıklanmıştır. 

Bu Süreç İçerisinde Siz Kıymetli Büyüklerimizin, Siz Değerli Eleşkirtli Halkımızın Destekleri İle 31.03.2023 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı Görevine AK Partimizden Tekrardan Adayım. Eleşkirt ilçemizin kalkınması,gelişmesi ,yapılan hizmetlerin artması ve istikrarın sürmesi için destek ve dualarınızı bekliyorum.

Eleşkirt için başladığımız projeleri tamamlamak, çok iyi bildiğim bir kentin gelişimini sürdürmek, küçüklüğümden beri tanıdığım Eleşkirt'in gençlik yıllarında yanında yürümek için adayım.

Bir tane Eleşkirt var.

Ve o Eleşkirt bizim “bi tane”miz…

Güzel evimiz Eleşkirt'imizin “gelecek hakkı” için tekrardan adayım…

Göstereceğiniz İlgi,Alaka  ve Destekleriniz İçin Şimdiden Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.