Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN ORHAN ÖZDEN SÖZÜNÜ TUTTU, DİYADİN'DE DOĞALGAZ KULLANIMI BAŞLAYACAK.

Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden ve Belediye Başkan adayı Rıfat Polat’ın girişimleri ile ilçeye kazandırılan doğalgaz, 13.03.2024 tarihinde gerçekleştirilecek devreye alma töreni ile vatandaşların kullanımına sunulacak.

DİYADİN 9.03.2024 19:20:00 0
BAŞKAN ORHAN ÖZDEN SÖZÜNÜ TUTTU, DİYADİN

Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden’in vizyon projelerinden birisi olarak adlandırdığı ilçeye doğalgaz getirilmesi projesi kapsamında ilk doğalgaz tarihi 13.03.2024'te aktif hale getirilecek.

Ak Parti Ağrı eski Milletvekili Ekrem Çelebi,Ak Parti Ağrı Miletvekili Ruken KİLERCİ İlçe Kaymakamı Mustafa Karali destekleriyle. 13.03.2024 Çarşamba günü Doğalgaz ilçemize akif hale getirilecek. 

Doğalgaz kullanımının başlatılacağını duymaktan memnuniyet duyduklarını belirten Volkan-Şeyma K. çifti Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden ve Belediye Başkan adayı Rıfat Polat’a teşekkür etti. 

Doğalgazın uzun süredir kendileri için bir hayal olduğunu belirten Volkan K.; “Doğalgaz eşim ve benim için uzun süredir bir hayaldi. Acaba gelir mi gelirse nasıl olur diye düşünüyorduk. Sağolsun Ak Parti Diyadin İlçe Başkanımız Orhan Özden ve Belediye Başkan adayımız Rıfat Polat söz verdiği gibi tamda söz verdiği tarihte doğalgazı ilçemize getirerek bizleri memnun etti bizde kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Diyadin’e doğalgaz getirilmesi için uzun bir bürokrasi trafiği yürüttüklerini belirten İlçe Başkanı Orhan Özden; “Diyadin’e doğalgaz getirilmesi bizimde en büyük hayallerimizden bir tanesiydi. Bizde bu amaçla Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz her ziyarette mutlaka BOTAŞ Genel Müdürlüğümüzü ziyaret ederek hem genel müdürümüze hemde ilgili kurumlarımıza bu konuda çok ısrar ettik. Onlarda bizim ısrarlarımızı geriye çevirmeyerek ilçemize doğalgaz kazandırılmasında büyük emekler harcadılar. 5 ay önce depolama alanının temelini atıp bugün burada 13.03.2024 Çarşamba günü doğalgaz kullanımını başlatıyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Ak Parti Diyadin Belediye Başkan adayı Rıfat Polat’da ilçemize halkımıza hayırlı olsun dileklerini iletti. Diyadin hemşerilerimize verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rıfat Polat : “Başta Ak Parti eski Milletvekilimiz Ekrem Çelebi, Ak Parti Ağrı Milletvekilimiz Ruken KİLERCİ ve İlçe Başkanımız Orhan Özden olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

İlçeye doğalgaz getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Özden : “ İlçemize doğalgaz getirilmesinde büyük katkıları bulunan eski Milletvekilimiz Ekrem Çelebi Ak Parti Ağrı Milletvekilimiz Ruken KİLERCİ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, AKSA Doğalgaz’a ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum, doğalgazın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkan adayı Rıfat Polat: “Doğalgazı Siyasi Malzeme Haline Getirmeye Çalışanları Haksız Çıkarttığımız İçin Memnuniyet Duyuyorum”

Belediye Başkan adayı Rıfat Polat, doğalgaz çalışmaları üzerinden siyasi polemik üretenleri haksız çıkarttığımız için memnuniyet duyuyorum dedi. Diyadin’e doğalgaz getirileceğine kimsenin inanmadığını belirten Başkan Polat; “ Vadettiğimizde kimsenin inanmadığı, ilk kazmayı vurduğumuzda seçim yatırımı yaptığımızı iddia edenleri, Diyadin’e doğalgaz getiremezler diyenleri haksız çıkarttığımız için büyük bir memnuniyet duyuyor, 21. yüzyılın Diyadin'e yakışan doğalgazın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.