Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Alican Çapar’dan 15 Temmuz Mesajı

Ak Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Alican Çapar 15 Temmuz Demokreasi Ve Milli Beraberlik Günü Dolayısıyla bir Mesaj Yayımladı.

TAŞLIÇAY 14.07.2023 18:37:00 0
Başkan Alican Çapar’dan 15 Temmuz Mesajı

Başkan Alican Çapar, mesajında, 15 Temmuz’un toplumsal hafızadan asla silinmeyecek önemli bir gün olduğunu belirtti.

Çapar açıklamasında, “15 Temmuz, toplumsal hafızamızdan asla silinmeyecek, gelecek nesillerimize aktarılması gereken son derece önemli bir tarihtir. FETÖ, PKK gibi hain örgütler; geçmişte vardı, şimdi de var, gelecekte de var olacaktır. Önemli olan bizlerin bu gibi hain emellere karşı uyanık olup, vatan, bayrak sevgisi altına birlik ve beraberliğimizi her zaman en üst seviyede tutabilmemiz. Biz, birbirimize bağlı olduğumuz sürece bu tür girişimler asla karşılık bulamayacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile iradesine ve demokrasiye sahip çıkan, vatanımızı, milletimizi ve egemenliğini korumak için o hain gecede bizler için canını veren 251 şehidimizi rahmet, yüzlerce gazimizi de saygıyla yad ediyorum.
 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından yüce Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimize yeni bir dirilişe vesile olmasını Rabbim ‘den niyaz ediyorum.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.