Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN ADAYI UÇAR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Tahir Belde Başkan adayı SERVET UÇAR,Miraç Kandili Dolayısıyla Bir yayımladı.mesajında, Miraç Kandili'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

ELEŞKİRT 5.02.2024 14:57:00 0
BAŞKAN ADAYI UÇAR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Miraç’ın Hz. Peygamberin gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuk olduğunu ifade eden Servet Uçar, şunları kaydetti:

“İdrak edeceğimiz Miraç Kandili diğer kandil geceleri gibi insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, milletimizin ve tüm İslam aleminin asırlardan bu yana kutladığı mübarek gecelerden biridir. Birlik ve beraberlik adına çok önemli bir yeri olan bu geceyi iyi hatırlamalıyız ve yaşadığımız zor süreçlerde bu mübarek günü iyi değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutlar bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

BAŞKAN ADAYI SERVET UÇAR ZOR GÜNLERİN BU KANDİL İLE GERİDE KALMASINI DİLEDİ

Zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçmesini temenni eden Alkan, “Tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyoruz. bu günde 6 Şubat depremin yıl dönümünde Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yaralı ve hasta olan kardeşlerimize şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.