Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN ADAYI POLAT, ESNAFIN SORUN VE SIKINTILARINI DİNLEDİ!

AK Parti Diyadin Belediye Başkan Adayı Rıfat Polat,saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Diyadin esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

DİYADİN 28.02.2024 21:47:00 0
BAŞKAN ADAYI POLAT, ESNAFIN SORUN VE SIKINTILARINI DİNLEDİ!

31 Mart yerel seçimleri için Diyadin merkez başta olmak üzere, mahalle ve sokakları ziyaret ederek destek isteyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyadin Belediye Başkan Adayı Rıfat Polat, mesaisinin büyük bir bölümünü esnaf ve hane ziyaretlerine ayırıyor.

AK Parti Diyadin İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen ve planlanan programlar çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiren Polat, vatandaşların sorun, sıkıntı, öneri ve taleplerini dinliyor. Diyadin’in şehir merkezini karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Polat, farklı mahallelerdeki ziyaretlerini de yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim için destek isteyen Polat'a esnaf ve vatandaşlar yoğun teveccüh gösteriyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Polat, İnönü ve Fatih Caddesi'nde parti üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette esnafın, sorun, sıkıntı, talep ve önerilerini dinleyen Polat, Diyadin’de hizmet yolunda vatandaşlardan destek istedi. Cadde üstündeki esnafı tek tek ziyaret eden Polat, daha yaşanılabilir bir Diyadin için çalışacaklarını belirtti. İlçenin sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını ifade eden Polat, Diyadin’i ve halkını kalkındıracaklarını söyledi.

Gündüz esnaf, ve kırsal mahalle ziyaretinde bulunan Polat, akşamları ise ev ve aile ziyaretlerinde bulunuyor. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaflar ise şehrin sorunlarının bir an önce çözülmesini isteyerek seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilediler.

 

KAYNAK: DİYADİN HABER - HABER MERKEZİ


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.