Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Acar'dan, Gazeteciler Günü İçin 8 Ocak'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi

Doğubayazıt Belediye başkanı Yıldız Acar, ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazateciler Günü münasebetiyle ile ilçemizin yerel ve bölgemizdeki basın mensupları ile büyük bir organizasyonla bir araya geldi.

DOĞUBEYAZIT 9.01.2022 15:27:00 0
Başkan Acar

Doğru temelde bilgi akışını kamuoyuna aktaran,  özgürce ve gerçekleri işleyen,  emek veren değerli gazetecileri tek tek davet eden Başkan Acar, 10 Ocak çalışan Gazeteciler  gününü kutlarken,  değerli gazetelerin sorularını  yanıtladı.  Şimdiye kadar yaptığımız Bütün hizmetleri ve projeleri basın mensupları ile paylaşan Başkan Acar;

Öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlar ile burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizler fırsat buldukça; bu değerli mesleği icra eden basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Basın,  doğruları gün yüzüne çıkaran,  kamuoyunun menfaatini gözeten değerli bir meslektir.  Ne yazık ki bu kutsal mesleği çıkar ve menfaati doğrultusunda farklı bir rant kapısı görenler,  sağdan soldan duydukları ile kamuoyunu zehirlemeye çalışıyorlar. Eline bir çubuk ve bir telefon alan, teknolojinin verdiği kolaylıklarla bu kadim mesleği kirletmeye çalışsalar da, bu büyük oluşuma zarar veremediklerini görüyoruz. Bugün burada bulunan bölgemizin ve şehrimizin değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar,  bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.


23.8°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.