Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ACAR: BİZ HİZMET İLE GÖNÜLLERE GİRİYORUZ..

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, kırsal mahalle gezileri kapsamında Doğubayazıt Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Acar, “Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz.

DOĞUBEYAZIT 20.03.2024 21:54:00 0
BAŞKAN ACAR: BİZ HİZMET İLE GÖNÜLLERE GİRİYORUZ..

Doğubayazıt’ta eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz”

Belediye Başkanı Yıldız Acar, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Burada mahalle sakinlerine seslenen Başkan Yıldız Acar, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan, hizmeti sokak sokak vatandaşlara ulaştırdıklarını ifade etti. Başkan Acar, konuşmasında şu sözlere verdi: “Niyetler bir, niyetler samimi. Niyet nedir, hizmet, gönüllere girmek. Bizim samimiyetimiz ortada, niyetimiz ortada. Biz hizmetimizle birlikte ayakta duruyoruz, hizmetimizle birlikte gönüllere giriyoruz, hizmetimizle birlikte dudaklarda duaya dönüşüyoruz. Allah’a ne kadar hamdetsek azdır ama bu işin çimentosu, mayası sizlersiniz. İşimiz hizmet ama gücümüz de millet. İşimiz hizmet, gücümüz de Hasankeyf İshakpaşa. Ne söz verdiysek, parkesiyle, asfaltıyla. Doğubayazıt Belediyesi görevimizi yerine getirdik. Kısmet olursa gelecekte de, sadece Hasankeyf İshakpaşa değil, bölgedeki tüm Mahallelerimiz dahil olmak üzere asfaltımızı tamamlayacağız. Yine geldi 31 Mart, yine geldi bir sandık. Biz Doğubayazıtın Sevdalılarıyız, halkımızın hizmetkarlarıyız. Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz. Doğubayazıt'ta.eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz. Doğubayazıt ilçemizi yarınlara, Mezopotamya’nın, Ağrı’nın parlayan ilçesi olarak hareket ettirmek, yürütmek ve koşturmak bizim asli görevimizdir. Hangi sokakta, hangi caddede dolaşsak, merkez mahalle ve kırsal mahalle. Hepsini tek tek dolaşıyoruz. Ekibimiz, ve yol arkadaşlarım sizin gibi değerli dostlarımız arı gibi sokakta dolaşıyorlar, Her yerde bir eserimizi, elhamdülillah çok şükür görürsünüz.”

Başkan Yıldız Acar’ın Doğubeyazıt sayısız eser bıraktığını ve bırakmaya devam edeceğini belirten Başkan Yıldız Acar, “5 yıl boyunca, çok Doğubayazıt’ımızın kırsal mahallemizin hepsinde, hiç şüphesiz ki sayısız hizmetlerimiz ve sayısız eserlerimiz oldu. Merkez mahalleyi saymıyorum, onlarda bambaşka bir çalışmamız oldu. Yine sizlerin huzurunuzda, tekraren sizlerin oyuna, sizlerin desteğine tabiyiz. Diyoruz ki, 5 yıl boyunca bizler size hizmetkarlık ettik. İnşallah ben, şahsım Doğubayazıt’ta sizlere hizmetkarlık edeceğim. Burada, tekrardan beni destekleyip, tekrardan 5 yıl boyunca hizmetkarlık yapacak ve sizlere sayısız eser vereceğim Allah’ın izniyle diyorum” Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Acar, “Yine sizlere hizmet yolunda 31 Mart’a yol alıyoruz” sözleriyle, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde destek istedi.


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.