Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balık Gölü, 3.yaz festivali büyük bir Coşkuyla kutlandı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Trabzon Ak Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Protokol Üyeleri ile birlikte Balık Gölü Geleneksel 3. Yaz Festivali'ne katıldı.

TAŞLIÇAY 17.07.2022 12:47:00 0
Balık Gölü, 3.yaz festivali büyük bir Coşkuyla kutlandı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un ve İl Protokol Üyelerimiz'in konuşmaları ile Balık Gölü Geleneksel 3. Yaz Festivali'nin açılışı gerçekleşti. Vali Varol'a ve İl Protokol Üyelerimiz'e,Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir tarafından ödülleri takdim edildi. 

Ülkemizin önde gelen kuş alanlarına ev sahipliği yapan,Binbir rengi ve doğal güzelliği içinde barındıran Balık Gölü'nde vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Varol,Taşlıçay Belediyesi tarafından kurulan standları tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ardından Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol Üyelerimiz,Doğu'nun Saklı Cenneti Balık Gölü'nde gerçekleşen,Tekne turuna ve Flyboard gösterisine katılarak bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlarımızla hemhal olan Vali Varol, böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini belirtti.

Balık Gölü Geleneksel 3. Yaz Festivali,Rafet El Roman konserinin ardından bir çok faaliyete sahne olmaya devam ediyor. 

2250 rakımda, doğa harikamız Balık Gölünde festival coşkusu vardı bugün.Su oyunları, tekne gezintileri, müzik ziyafeti, çocuk eğlenceleri, balık ekmek ikramıyla, binlerce insanımız ve gencimizin muhteşem coşkusu vardı.Bu dağlarda, bu yaylalarda artık huzur var, hayat var.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.