Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ TUTAK'DA MİTİNG HAVASINDA SEÇİM BÖRUSUNU AÇTI!

Ak Parti TUTAK'DA seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Her geçen gün katılımların arttığı Ak Parti, Tutak'da seçim bürosu açtı. Seçim Bürosu açılışında toplanan kalabalık, mitingleri andırdı.

TUTAK 19.02.2024 21:16:00 0
AK PARTİ TUTAK

Ak Parti Tutak’da bir seçim bürosu açıyor. 

Ak Parti Tutak Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan için açılan seçim bürosunun açılışı yapıldı. 

Başkan adayının ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken KİLERCİ, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ak Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, açılışını gerçekleştirdiği büro açılışına yüzlerce vatandaş katıldı. 

Miting havasında gerçekleşen açılışta konuşan Ak Parti Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan, “ Tutak’da artık Ak Parti vaktidir” diyerek, şu sözleri kullandı: “Öncelikle buraya gelip bizleri onure eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok net görüyoruz ki; Ak Parti Tutak’da dalga dalga büyüyor. Bizlere ve partimize gönül vermiş tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün burada gördüğüm kalabalık gösteriyor ki; Artık Tutak'da Ak Parti vaktidir.”dedi.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.