Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK PARTİ DİYADİN İLÇE BAŞKANI ÖZDEN'DEN DİYADİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ederken AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden, Diyadin ilçe belediye başkan aday adayına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.

DİYADİN 19.01.2024 18:06:00 0
AK PARTİ DİYADİN İLÇE BAŞKANI ÖZDEN

AK Parti'de aday belirleme süreci sürüyor. Diyadin İlçe belediye başkan adayına ilişkin Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden'den önemli bir açıklama geldi.

DİYADİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ağrı belediye başkan adayının açıklanmasından ardından gözler ilçe Belediye adaylarına çevrildi. AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Orhan Özden, Ak Parti Diyadin ilçe belediye başkanlığı için genel merkez tarafından adayların değerlendirildiğini belirterek, “Her geçen gün seçimlere yaklaşıyoruz. Partimize yoğun bir teveccühün olduğunu görüyoruz. Bu da bizim çok mutlu ediyor. Malumunuz üzere Ağrı Belediye Başkan adayımız Av.Mehmet Salih Aydın Bey, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edildi. Şimdi sıra ilçe belediye başkan adaylarımızda. Partimizin yetkili organları tarafından Tüm ilçemize dair isim anketleri, genel anketler, araştırmalar ve kamuoyu yoklamalar ve raporlamalar tamamlandı. İlçelerimize dair kararlar verildi. Bu kararlar en kısa sürede bize tebliğ edilecek. Biz de kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

“İNİSİYATİF GENEL MERKEZİMİZDE”

Özden, açıklanacak Ak Parti Diyadin ilçe adayımızla birlikte Diyadin ilçemizin her yerinde aktif, dinamik bir şekilde seçim çalışması yürüteceklerini ifade ederek, “Hepimizin bildiği bir atasözü vardır. ‘Yalnız taş, duvar olmaz’ diye. Bizde hep birlikte güçlüyüz. Halkımız, üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, ilçe teşkilatımız birlik olduğumuz sürece zoru başarabiliriz. Seçim çalışmalarımıza çok uzun zaman önce başladık. Tabi adaylarımızın açıklanmasıyla bu süreç çok daha güçlü ve hızlı ilerleyecek. Aday adaylarımıza ilişkin çalışmalar partimizin genel merkezi tarafından yapıldı. Yani açıkça şunu belirtmek isterim. Aday belirleme kısmına bir dâhilimiz olmuyor. İnisiyatif genel merkezimizde. Bundan sonra bize ve AK Partiye gönül vermiş herkesin yapması gereken Diyadin İlçemiz ve açıklanacak diğer ilçe belediye başkan adaylarımız etrafında birleşmektir. 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmak için hem çok çalışmalıyız hem de birlik içinde olmalıyız” diye konuştu.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.