Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Ağrılı Öztürk İstanbul'da adaylığını açıkladı.

İstanbul Beyoğlu’nda Eğitimci Barış Öztürk Belediye Meclis adaylığına Ağrı ‘da var dedi.

TUTAK 6.11.2023 17:18:00 0
Ağrılı Öztürk İstanbul

Barış Öztürk mesajında;

Yeni bir yola yeni bir ruha yeni bir umuda ihtiyaç hasıl olmuştur Eskinin aktörlerinin bitmek tükenmek bilmeyen kibirleri kaprislerinden gına geldi, birleştirici kucaklayıcı olmaları için  ne kadar çok şans versekte huylu huyundan vazgeçmiyor, işte tamda bu yüzden yeni bir yola çıkmanın vaktidir. 

Geniş istişareler sonucunda katılımcı çoğulcu bir anlayış ve demokratik bir deklarasyonla İstanbul da hemşehrilerimizi memleketimizi temsil etme noktasında elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğimizi belirttik, bu anlamda desteklerini esirgemeyen dostlarımıza sivil toplum kuruluşlarına ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz Geleceğin aydınlık olması temennisiyle herkese Selamlar.

Barış Öztürk kimdir  

 

 

Eğitimci- İşadamı- Kurtuluş Savaşı Kahramanı Abdülmecit Beyin Torunu ve Doğu Anadolu‘da ileri gelen ailelerinden Kanaat Önderi eski Tutak Esnaf Odası Başkanı Kamil Öztürk ‘ün oğludur.

Kendisi Eğitimci / İşadamı  Evli 3 çocuk babasıdır.

 

 


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.