Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ağrı'da ‘Balık Gölü Geleneksel 4. Yaz Festivali’ gerçekleşti.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, Türkiye'nin 2 bin 250 rakımlı en yüksek gölü olan Balık Gölü'nde "Balık Gölü Geleneksel 4. Yaz Festivali" gerçekleştirildi.

TAŞLIÇAY 6.08.2023 21:20:00 0
Ağrı
  • Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Balık Gölü'nde, Taşlıçay Belediyesi tarafından "Balık Gölü Geleneksel 4. Yaz Festivali" düzenlendi.
  • Festivale Ağrı Valisi vekili Bülent Şimşek, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör,Ak Parti Taşlıçay ilçe Başkanı Alican Çapar, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. 

    Vali vekili Bülent Şimşek, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci , Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca ve Taşlıçay  Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’in ve il protokol üyelerinin konuşmaları ile 'Balık Gölü Geleneksel 4. Yaz Festivali'nin açılışı gerçekleşti. 

Vali vekili Bülent Şimşek ve il protokol üyelerine, Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir tarafından ödülleri takdim edildi. Türkiye'nin önde gelen kuş alanlarına ev sahipliği yapan, bin bir rengi ve doğal güzelliği içinde barındıran Balık Gölü'nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Vekili Şimşek, Taşlıçay Belediyesi tarafından kurulan standları tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşlarla hemhal olan Vali Vekili Şimşek, böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini belirtti. Balık Gölü Geleneksel 4. Yaz Festivali, 1.gün İlyas Yalçıntaş, Ağrı Türküleri Konseri Alpaslan Adsay Konseri Tivorlu İsmail Konseri Rap sanatcisi Efecan, konserinin ardından bir çok faaliyete sahne olmaya devam ediyor.

 

 

 


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.