Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AĞRI OTOGARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR.

Bayramı memleketlerinde sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyen vatandaşların otogara akın etmesi, Ağrı Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluğunun yaşanmasına neden oluyor.

AĞRI 6.04.2024 16:13:00 0
AĞRI OTOGARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR.

Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük tatili memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyenler, havalimanı ve otogarlarda yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Uçak seferlerinin yetersizliği ve fahiş fiyatlar nedeniyle otobüslere yönelen vatandaşlar Ağrı’ya gelmek veya Ağrı’dan gitmek için otogara uğruyor.

Otogarın içinde araç ve yolcu hareketliliği yaşanırken, birçok otobüs firması ek sefer koydu. Bazı vatandaşlar gidecekleri yere bilet bulamazken kimi de fiyatların yüksekliğinden şikâyet etti.

Bayram tatili için memleketine giden yolcular ise otogarda yaşanan yoğunluğa vurgu yaptı.

Van Otogar Yoğunluğu (3)

ASIL YOĞUNLUK BAYRAM DÖNÜŞÜ OLACAK

Ağrı’da asıl yoğunluğun bayram dönüşlerinde yaşandığını belirten firma yetkilisi Kenan Ağrı, “Bayram yoğunluğu var bu yüzden ek seferler çıkartıyoruz. Ağrı’ya gelişler özellikle son 2 gündür çok yoğun. Uçak daha çok tercih ediliyor ama bagajı çok olan otobüslere yöneliyor. Ağrı’da uçak seferleri yetersiz kaldığı için otobüs daha çok tercih ediliyor. Bayramdan sonra dönüşlerde büyük bir yoğunluk bekliyoruz. Yolcularımız mağdur olmasın diye özellikle İstanbul, Antalya, Bursa, İzmir ve Samsun gibi yerlere ek seferler başlattık.” ifadelerini kullandı.

Fiyatlara ilişkin de bilgi veren Ağrı, “Ağrı-İstanbul, Ağrı-Antalya ve Ağrı-İzmir otobüs bileti 1300 TL, Ağrı-Ankara otobüs bileti ise 1000 TL. Bayramdan sonra bir zam bekliyoruz.” dedi.

KAYNAK: Diyadinhaber - Metin Karip 
 


15°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.