Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Hamur ilçesini ziyaret etti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Hamur ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

HAMUR 24.03.2023 10:13:00 0
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Hamur ilçesini ziyaret etti.

Ağrı’nın Hamur ilçesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilk olarak Hamur Yatılı Bölge Ortaokulunda ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi. Okul müdürleri ile 8'inci ve 12'nci sınıflara yönelik yapılan "Kazanım Değerlendirme Uygulamaları" değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Kökrek, ilçenin genel eğitim değerlendirmesinin yanında kazanım değerlendirme sınavlarındaki sonuçları da okul okul analiz etti. Okul müdürlerin istek ve taleplerini dinleyen Kökrek, ilin başarı sıralamasını yukarıya çıkarmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini bu konuda bütün arkadaşların da azami gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Hamur YBO’da görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Kökrek,"Öğretmen ile öğrenci arasındaki bağ, okulun bitimiyle sınırlı kalmaz ömür boyu devam eder"dedi. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Kökrek, okul Müdürü Fecri Levent'ten okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Hem okul yöneticileri hem de öğretmenlerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eden Kökrek,”Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını ve Ramazan-ı Şerif’in Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum”dedi. 

Kökrek’in programlarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Milli Eğitim Şube müdürleri Bülent Aydemir ve İbrahim Okutucu ile ilçe şube müdürleri eşlik etti.


 


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.