Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AĞRI DİYADİN İLÇESİNDE MERAKLA BEKLENEN AK PARTİ ADAYI BELLİ OLDU!

31 Mart 2024 Seçimlerinde Ak Parti Diyadin Belediye Başkan Adayı Rıfat Polat oldu!

DİYADİN 8.02.2024 18:40:00 0
AĞRI DİYADİN İLÇESİNDE MERAKLA BEKLENEN AK PARTİ ADAYI BELLİ OLDU!

31 Mart 2024 Seçimlerine günler kala adaylar netleşmeye başladı.

Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan adayı Rıfat Polat olarak resmen Açıkladı.

Diyadin ilçesinde siyasi atmosfer giderek ısınırken, dikkat çekici bir isim Diyadin Belediye Başkan adayını resmen duyurarak Diyadin ilçesine hareketlilik getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan AK Parti’den aday adaylığı tebliğ edilerek ilçeye umut verdi.

Diyadinhaber.com'a duygularını şu ifadelere yer verdi, AK Parti’den Diyadin Belediye Başkanlığı adayığını bana bugün itibariyle tebliğ edildiğini resmen açıklıyorum ve bu süreçte sizlerin duasını ve desteğini istiyorum” dedi.

Uzun yıllar Diyadin ilçesinde hem Eğitimci kimliği ile hemde toplumsal sorumluluk anlamında Diyadin’e olan bağlılığıyla ön plana çıkan Polat, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurguladı. “Çünkü geçmişimiz belli ve yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Polat, duygusal bir anlamla devam etti, Diyadin halkımızın “Yürekten inanıyorum ki sahada bizlere gösterecekleri, yakın ilgi, alaka ve samimiyetleri, bu adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır.”


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.